Широко відоме у світі видання з головним офісом у Нью-Йорку. Друкується з 1988 року. Постійна аудиторія – 800000 читачив, любителів вина та професіоналів винної галузі.
Оцінка вина по 100-бальній шкалі:
Впливовий журнал, що представляє статті та огляди про вино з усіх куточків світу, з офісами у Нью-Йорку та Сан-Франциско. Видається з 1981 року та виходить 8 разів на рік.
Оцінка вина по 100-бальній шкалі:
Розташування: регіон Кахетія, Грузія.
Виноградники: власні, віком 50-80 років, в долині Кондолі.
Спосіб збору винограду: вручну.
Обладнання: квеврі, дубові бочки.
Головні технологи: Гіоргі Дакішвілі та Темурі Дакішвілі.
Бренд: Dakishvili Family Selection, Vita Vinea та Orgo.
Виноробня, що належить родині Дакішвілі, розташована в селищі Шалаурі, недалеко від міста Телаві в східній частині Грузії. Сім'я родом з Панкійської ущелини, де їх предки почали обробляти виноградники понад 100 років тому. Першим виноробом Дакішвілі став священик Симон, який почав вирощувати виноградник наприкінці XIX століття. Сім'я продовжила справу його життя, вдосконалюючи старовинні рецептури і зберігаючи сімейну традицію.
Гіоргі та Темурі Дакішвілі створюють в своєму неповторному стилі видатні вина, що проходять процес бродіння автентичним грузинським способом, у квеврі (це глиняні глеки, занурені в землю). Найстарші в Грузії виноградники сім'ї Дакішвілі розташовані на одному з найцінніших теруарів – в долині Кондолі. Це місцевість з унікальним мікрокліматом: кут її нахилу забезпечує інтенсивне сонячне освітлення, а розташування в 400 метрах над рівнем моря та хороший дренаж ґрунту доповнюють ідеальні умови для дозрівання винограду і для створення вин преміум-класу, що випускаються під брендами Dakishvili Family Selection, Vita Vinea та Orgo.